Scroll to top

Makeover of the communal areas in Marbella


Steffanie Hornstein - 27/11/2019 - 0 comments

Since the summer, some areas of our clinic in Marbella have been modernized and now shine in new splendour: With a flair for our history and regional roots in Andalusian culture, the internationally renowned designer duo “The Nicemakers” has redesigned the foyer, dining room and lounge in our clinic. Some rooms in the main building have also been renovated. In the coming months, the remaining rooms in the main house will be given a new look as well. In addition, the teaching kitchen has been completely refurbished and adapted in line with current needs.
These renovations not only focus on the clinic’s history, but are also a modern interpretation of everything that Buchinger Wilhelmi in Marbella stands for. Our goal was to create open spaces that encourage patients to spend time and converse. For example, our lounge not only has cosy seating corners, but also a large community table. Regional materials and colours can be found in all rooms. Back in the summer, we renovated the area around the swimming pool, which now has a fresh new look.

See here for photos of the redesigned rooms, or come back soon and visit us again in person. We look forward to seeing you!

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *